8 800 775-65-06 (бесплатно по РФ)
Aveți întrebări — întrebați.

Acordați întrebare la experții noștri.

Închide

Politica de rambursare a fondurilor

Politica de rambursare a fondurilor a fost proiectat pentru a reduce riscurile financiare și juridice, respectarea companiei cu principiile politicii de combatere a spălării banilor și finanțării terorismului.
 
Compania are dreptul de a bloca în mod unilateral la intrarea în biroul privat, de a suspenda activitatea de comercializare în conturi, anula aplicarea I / O, sau de a face o rambursare în cazul în care sursa de fonduri sau activități contrare politicilor Clientului de spălare a banilor și finanțării terorismului.
 
Compania nu a anulat în aplicare acorduri comerciale, astfel încât societatea are dreptul de a returna fondurile expeditorului, în cazul în care în termen de o lună de la data de reîncărcare cu privire la conturile de tranzacționare au fost nici o activitate de tranzacționare.
 
Compania are dreptul, în anumite motive obiective și, dacă este necesar, pentru a face o rambursare, obținute prin orice sistem de plată, inclusiv carduri de credit / debit. Această restituire se va face pentru posete electronice, și detalii bancare, care sunt utilizate atunci când intră fondurile clienților.
 
În cazul în care Societatea clasifică activitățile clientului ca fiind nepotrivit sau contrar scopului de obicei de utilizare a serviciilor Companiei, în cazul în care există o intenție directă, sau indirectă, necorespunzătoare sau necinstit, Societatea are dreptul de a acționa în cadrul acestui document, fără a informa Clientul in avans.
 
La completarea cont de tranzactionare cu un card de credit, Clientul se angajeaza sa nu se aplice pentru o revizuire deja creditate în contul de tranzacționare de plată la banca sau de la furnizorul de carduri de credit / debit, atât în ​​timpul și după utilizarea serviciile companiei. În cazul în care societatea încă primi o tranzacție chargeback, ne rezervăm dreptul de a bloca intrarea în contul personal și blochează soldul curent al Clientului și să trimită bani înapoi în contul personal al clientului, după plata tuturor taxelor și comisioanelor.
 
Compania va lua toate măsurile necesare pentru a preveni și bloca atât de inscriere si eliminarea fondurilor terțe părți din contul Clientului. Depozite și retrageri de fonduri din contul poate fi doar proprietarul contului.