8 800 775-65-06 (бесплатно по РФ)
Aveți întrebări — întrebați.

Acordați întrebare la experții noștri.

Închide

White Label

Amplifică-ți business-ul împreună cu noi

Programul White Label Partnership este creat pentru companiile și instituțiile financiare majore, care doresc să presteze serviciile pentru iesirile pe piețile financiare internaționale cu propria marcă comercială.

Partenerilor li se oferă o paltformă comercială individualizată (Modul pentru clienți), deasemenea o proprie platformă a managerului cu toate datele clienților săi. Practic, clienții White Label Partnership nu sunt clienții noștri, noi performăm doar out-sourcing-ul în anumite subiecte (după înțelegere).

Partenerii White Label primesc un spectru larg de instrumente și mijloace pentru lucrul cu clienții, incluzând platforma comercială  MetaTrader 4, mentenanța operațiunilor financiare 24/24, precum si un back-office cu o funcționalitate completă.

Prioritățile aplicarii WL

  • Start rapid al proiectului
  • Posibilitatea creării unei scheme proprii de remunerare
  • Confidențialitatea informațiilor a clienților
  • Programul Metatrader 4 și actualizările acestuia gratuit.

Dvs deveniți un Dealing-Centru realizat cu micro-conturi. Cu siguranță, la etapa dată de dezvoltare a evoluției pietii, aceasta este metodă optimă de investiție.

Mai mult de atât, programul nostru este ideal pentru companiile finaciare tradiționale, care doresc sa devină dealing-centre în mod rapid.

Propunerea este tentantă și pentru internet-firme, care au conexiuni permanente cu specialiști în domeniul financiar sau IT: sediile de schimbare a valutei electronice, firme analitice, organizații specializate în brockeraj sau serviciile de cosulting etc..