8 800 775-65-06 (бесплатно по РФ)
Aveți întrebări — întrebați.

Acordați întrebare la experții noștri.

Închide

Partener On-line

Internet-reprezentare
Venitul partenerului
Запрещено

Fiecare client, care își deschide un cont, devine Internet-Partenerul nostru. Toată statistica o puteți vizualiza la Dvs în «Cabinetul partenerului» (combinat cu cabinetul trader-ului). Tot aici, Dvs puteți vedea și linkul Dvs de referal, precum și link-urile la materialele Dvs promo. Ne puteți recomanda prietenilor și colegilor Dvs. În caz ca ei iși deschid un cont la noi, Dvs veți primi procente de la afacerile lor. Pentru atragerea clienților este creat un sistem eficient de link-uri referale. Dvs puteți include link-ul Dvs referal (în mod neafișat) în semnătura Dvs pe forum, sau să creați teme în locurile unde acest fapt este permis.

Comoditatea este în aceea că link-ul plasat de Dvs poate transpune în orice subdiviziune a site-ului. De exemplu, Dvs puteți recomanda subdiviziunea dedicată studiilor a site-ului nostru sau banda cu știri. În acelaș timp, noi vă garantăm, care că acei care au accesat link-ul Dvs, dar care nu și-au creat cont la prima vizită pe site, oricum vor deveni referalii Dvs. Acesta este un supliment important, deoarece doar un mic procentaj al oamenilor își creează cont la prima vizitare pe site.

La vizitarea site-ului prin link-ul Dvs, într-un fișier special al browser-ului clientului (cookies) se face o înregistrare, care se păstrează timp de 6 luni. Dacă în această perioadă el iși va deschide un cont pe site-ul nostru, el devine neapărat referalul Dvs. Dacă Dvs aveți site propriu, Dvs puteți să plasați banner-ul nostru și să primiți garantat referalii proprii. Persoana care devine referalul Dvs, vă aduce un venit permanent.

Internet-reprezentare

Pentru crearea Internet-reprezentării, este necesar:

  • Capacitatea de a se orienta bine în spațiul virtual;
  • Cunoașterea tehnicilor de promovare a site-ului în rețea;
  • Cunoștințe de bază în funcționarea burselor financiare;

Reprezentantului poate fi oferit hosting. În caz de necesitate se va înregistra numele domen-ului ales. Vă suplinim cu informații complete și suport analitic. Suntem cointeresați în partenerii noștri și suntem gata să vă oferim orice ajutor.

Venitul partenerului

Venitul provenit dintr-o afacere finalizată a partenerului Dvs constituie 1 pips din toate perechile care nu se termină cu ".v" – astfel de perechi se redeschid direct în bancă, se negociază după spread-urile bancare, compania primește doar un comision de  0.3 pips, dar 0.1 pips revine partenerului.

Să presupunem, Dvs ați implicat 40 de parteneri. Dintre ei 30 sunt începători, iar 10 operează cu sume relativ mari. Numărul mediu de afaceri al unui începător pe luna este de 40-50. Lotul mediu- 2.32. Prin urmare, Dvs primiți 10 dolari pe lună pentru fiecare începător. Dacă Dvs ați atras 30 clienți, Dvs primiți în jur de 300 $ pe lună.

În acelaș timp, lotul mediu al unui client profesional e de 16.56 sau de cca 5 ori mai mare. Din 10 referali Dvs primiți în jur de 500 $ pe lună. În total, primiți mai mult de 800 $ pe lună.

În aceste condiții, veniturile Dvs cresc proporțonal cu creșterea veniturilor trader-ului. Treptat (în caz ideal) toți trader-ii Dvs, majorându-și depozitul, iși măresc ratele, mărind proporțional și venitul Dvs! Dacă gasiți câte un client pe zi, atunci spre sfârșitul lunii veți primi 250 dolari comisioane.

Dacă găsiți câte 3 clienți pe zi, printre care se vor găsi activi, Dvs veți primi de 3-4 ori mai mult deja spre finele primei luni. În mediu, clientul negociază în cont nu mai puțin de jumatate de an. Calculați singuri!

Veniturile unor Internet-Parteneri ai noștri deja astăzi se valorifică în mii de $ pe lună. Iar dacă veți avea grijă de clienții Dvs, veniturile Dvs vor crește exponențial! Dvs nu riscați câtuși de puțin. Și tot lucrul cu clienții Dvs noi le luăm asupra noastră (clienții nici nu cunosc că sunt referalii Dvs, aceasta nu reflectă deloc asupra activitătii lor).

Noi propunem, cu adevărat, cele mai bune condiții pentru traderi.  De aceea, trader-ii implicați de Dvs vor aduce venituri mai mulți ani !

Interdicții

  • Orice publicitate ilegală
  • Spam
  • Mințire directă (ex: promiterea unor premii inexistente)
  • Promisiuni nerealizate
  • Publicitatea pe site-uri cu tematică ilegală

De asemenea, este interzis programul autoreferal (nu aveți dreptul să deveniți propriul referal, chiar și în mod ascuns) Partenerii care nu vor respecte aceste reguli, li se aduc atenționări. După aceasta - excluderea din programul de parteneriat.