8 800 775-65-06 (бесплатно по РФ)
Aveți întrebări — întrebați.

Acordați întrebare la experții noștri.

Închide

TIS (System Investitor comerț)

Prezentăm în atenție cel mai nou sistem de investiții. Aici puteți deveni un comerciant și de a primi bani de la investiții, precum și pentru a deveni investitor - pentru a crește investi dvs. de capital în comercianți.

Tu, în același timp, poate fi atât un comerciant și un investitor (inclusiv investiții în tine) Investitorul - face investiții în comercianți (număr nelimitat de comercianți) și investițiile să crească proporțional cu contribuția Comerciantul - tranzacțiile pe contul și primește % din profit, ceea ce face pentru investitori.
Dacă doriți să devină investitor, pur și simplu du-te la birou privat în secțiunea "Investiții", selectați mai mult de rating a Traders articol, și conectați la acele comercianților care sunt plăcute pentru tine.

Puteți alege două tipuri de investiții
Direct investments и Transaction Copy

Dacă doriți să devină un comerciant, du-te în profilul privat selecta elementul Investments, Devin mult Trader, puteți alege două tipuri - cont Real sau Demo. Pentru a începe lucrul la cont Real, ar trebui să aveți 100 de dolari. În tabelul apărut completați informațiile și% necesare comisiei care doriți să primiți de la investitor. Mai departe puteti tranzactiona liber. În cazul în care investitorul a conectat la tine, puteți obține nu numai de profit pe care ați câștigat, dar, de asemenea comision.

Dacă nu aveți 100 de dolari, dar doriți să participe la sistemul TIS. Puteți deschide cont demo Trading. În acest scop, aveți nevoie pentru a trece în primele două etape ale programului de investiții, adică pentru a ajunge la a treia etapă. Contul dvs. va fi planificat ca Demo. Încrederea de a va fi mai puțin, va trebui, prin urmare, investitorii vă sfătuim contul reală - și, de asemenea, va crește de 100 dolari, care sunt investite în cont real.