8 800 775-65-06 (бесплатно по РФ)
Aveți întrebări — întrebați.

Acordați întrebare la experții noștri.

Închide

Investiții directe

Oricare om, înregistrând un cont Live în DC Fxstart , poate deveni cât managerul traderului, atât și investitor.

Investitorul poate investi în orice cont dorit. Astfel, profitul lor crește proporțional cu contul investitorului. Dacă Dvs investiți 10$ și după aceasta traderul mărește  capitalul său cu 30%, Dvs primiți 3$ - indiferent de depozitul traderului. Profitul Dvs depinde doar de % creșterii capitalului dintre începutul și sfârșitul investiții.

Dacă Dvs investiți în traderul, care a câștigat de la 100$ până la 200$, după care își mărește depozitul cu 100% (până la 400), Dvs veți primi 100$. Dacă investiți 100$ în omul, care a pierdut 50$ (în contul lui a rămas 50$), după care el recupereză până la 100$ - el va primi 100$ (100% creștere).

Cu alte cuvinte - strategia Dvs poate implica cât investirea în traderi de succes. atât și investirea în traderi neprofitabili - dacă se preconizează că ei au trecut de etapa pierderilor.

Cel mai interesant, dacă sunteți neprofitabili, oricum puteți să câștigați. În cele mai multe cazuri, traderul este în minus, deoarece el nu știe să se oprească. Dacă Dvs sunteți capabil să vedeți că traderul pierde banii -  puteți liber să retrageți investirea - după care, la momentul potrivit să investiți din nou în traderul neprofitabil, care - să zicem - excelent tranzacționează cu anticiparea știrilor.

Investiții directe

În orice moment, Dvs puteți investi în trader orice sumă de bani dorită (de la 1$). În acelaș timp, această sumă se scoate din contul Dvs și se creditează într-un cont special, care este legat la contul traderului. De fapt, investițiile Dvs cresc în acelaș ritm, ca și în contul traderului.

Exemplu:

Dvs investiți 10$ în trader, în contul căruia este 100$.
Peste un timp, traderul își mărește suma până la 110$. Investiția Dvs va fi 11$. Se ia în considerație mijloacele bănești și nu balanța traderului. Anume banii se arată in rating-ul traderului:

Pentru a uni contul, faceți click pe nickname sau numărul contului traderului.

După aceea, apăsați butonul  "Adăugare", apoi în fereastra care apare, introduceți suma investiției.

Puteți opri investirea în orice moment. În același timp, în contul Dvs va veni investiția și profitul din investițiile deduse din comisionul traderului. Pentru a controla investițiile și revenirea ei - aveți nevoie să mergeți la "Starea contului" — "Conturi alăturate". Aici veți vedea toate conexiunile Dvs și veți putea să detașați investiția:

Pe această pagină puteți vedea mărimea investiției, data de investire, banii traderului la începutul investiției și mijloacele bănești în prezent al traderului. Deconectând contul - veți primi investiția (în acest caz 120$) + profitul pentru perioada - în acest caz, pentru o zi = 2.32$ minus comisionul traderului (10% = 0.23$). În contul dvs. veți primi 122.09$.

Nici un comision nu trebuie să achitați DC. Dvs puteți liber să atașați orice sumă la trader.