8 800 775-65-06 (бесплатно по РФ)

Cele mai frecvente întrebări.


FAQ la tema Investiții

 • Ce trebuie sa fac pentru a deveni investor?

   

  Sa aveti pe cont mai mult de 1$

 • Cum funcționează?

  Investiții de sistem se bazeaza pe un principiu simplu: comerciantul tranzacționează în bani investitorilor. Tocmai am făcut un sistem convenabil de înregistrări - la care comerciantul își desfășoară activitatea cât mai eficient posibil, iar investitorul primește profit maxim. Sistemul elimină posibilitatea de a înșelăciune. Lucrarea este împărțită în mai multe etape:
  1) Un comerciant deschide un cont - în acest caz, se poate deschide un cont real, punând-l $ 100, sau un cont demo, nu investesc.
  2) Investitorul alege să investească într-un comerciant, cu accent pe profitabilitatea unui comerciant în totalul investițiilor de alți investitori, și alți parametri.
  3) Comerciantul tranzacționează în cont, care a fost inițial creat - în acest caz, tranzacția copiat în contul general, pe care se află banii investitorilor - și au aceste tranzacții sunt pe piața interbancară. Ie de exemplu pe contul traderului 200 $. Sau $ 1000, investiția sa. Un comerciant face o tranzacție în contul dvs. - de dimensiunea de 0,1 lot, în timp ce contul de master este, de fapt 1200 $ și pe piața interbancară nu este de 0,1 unități și 0,6 loturi. Comerciantul închide afacere - de exemplu în cazul în care contul a fost de $ 300 alineatul (100 $ tranzacție adus). Un cont de master este de fapt câștiga 600 $. Astfel, contul comerciantului este de $ 300, și fondurile investitorilor - $ 1.500.
  Toate recalculări preia un program sau un comerciant sau investitor nu poate face griji cu privire la munca de rutina.
  4) În cazul în care un investitor a decis să se retragă profitul (să zicem un comerciant avut 5 investitori de 200 $), oricare dintre ele poate retrage în orice moment partea lui din profiturile (de exemplu, în prezent, $ 300). Și astfel orice comerciant poate oricând să investească într-un comerciant, în orice moment, să retragă banii - aceasta nu afectează starea curentă a contului în care comerciantul este de tranzacționare - programul se va schimba în mod automat toate ordinele curente sunt afișate pe piața interbancară. De aceea, credem că sistemul nostru de mai bine.

 • Care este marimea minima a investitiei?

   

  De la 1$ pentru investitia directa. 10$ pentru redeschiderea afacerilor.

 • De ce este nevoie pentru a deveni un trader conducator?

   

  Sa aveti pe contul real 100$, din care va fi structurat un cont conducator, dupa aceasta trebuie pur si simplu sa inregistrati acest cont in cabinetul personal.

 • Adăugarea în contul comerciantului, trebuie să includeți MT4, pentru a obține un semnal?

  Nu, alte brokeri, eventual un sistem mai vechi, atunci când copie a tranzacției în contul dvs. - trebuie să vă păstrați MT4 deschis. Am creat cel mai nou sistem în care tranzacțiile sunt efectuate direct de pe server. În cazul în care un comerciant face o tranzacție - serverul face în mod automat tranzacțiile în conturile investitorilor generale "- și personal în contul dvs., în cazul în care v-ați alăturat comerciant folosind redescoperirea tranzacției. Nu aveți nevoie pentru a include MT4 pentru a copia

 • Cit platesc pentru dreptul de a investi?

   

  Dvs platiti % comisionului trader-ului. DC-lui Dvs nu platiti nimic- noi primim doar spread-ul de la afacerile trader-ului.

 • Ce se va intimpla in caz ca trader-ul va suferi pierdei?

   

  Dvs veti primi pierderi proportionale cu pierderile trader-ului.

 • Trebuie sa platesc trader-ului % lui daca acesta a suferit pierderi?

   

  Nu, Dvs nu platiti nimic trader-ului, dar daca pentru prima perioada el a primit un anumit venti, dupa ca Dvs v-ati separat si i-ati platit % lui, apoi v-ati alaturat lui din nou si ati primit venit- in acest caz Dvs nu primti nimic deoarece platile nu se restituie.

 • Ce pot face pentru a primi mai multe investitii?

   

  Cea mai buna cale este majorarea veniturilor. Deasemenea, o buna metoda va fi investita de sine statatoare pe propriul cont- investorii vor vedea ca suma pe cont este mare. Pe linga aceasta, va puteti crea propriul site sau tema pe un anumit forum, unde veti povesti despre comertul Dvs si despre modalitatile de investitie.

 • Cum pot sa ma asigur ca trader-ul nu este incepator?

  In primul rind atrageti atentia la marimea venitului si valoarea investitiilor, Trader-ul negociaza pe piata, utilizind propriul capital, prin urmare- negociaza destul de precaut(u nincepator nu si-ar risca proprii bani sau i-ar pierde curind). Alegeti un trader cu o istrie bogata.

 • Are sens investirea unui trader ce sufera pierderi?

  Citeodata succesul trader-ilor are un caracter neuniform, studiind istoria acestuia se vede faptul ca timp de citeva luni el este in plus, altele- in minus(minusul poate depasi plusul)- in acest caz ar avea sens investirea lui la finele acestei perioade de insucces.

   

 • Atunci când un comerciant va fi capabil de a retrage fonduri?

  Un comerciant nu poate retrage o parte din profiturile de la contul său - închide doar contul. Acest lucru se face pentru comoditatea de investitori. În cazul în care un comerciant vinde - investitorul poate vedea întotdeauna poziția curentă a unui comerciant - din punctul de vedere al unui comerciant de succes. În cazul în care un comerciant dorește să profite la comerțul - doar poate investi în ea însăși - de exemplu, creat pentru contul comerciant dimensiunea de 100 $ (sau Cont Demo), el poate investi, pur și simplu în sine orice sumă (unii comercianți de succes investească în sute de mii de dolari). Și ei trage sau umple în orice moment - fără a atinge contul comerciantului.

 • Dacă un comerciant este de gând să se retragă fonduri, investitorii primesc un mesaj despre asta?

  Așa cum am scris mai devreme - în care comerciantul nu poate retrage fondurile, închiderea doar pentru contul comerciant. Apoi toate investițiile reveni automat la investitori.

 • Poatetrader-ul sa-si «optimizeze» venitul?

  Rating-ul traderilor se intosmeste doar conform veniturilor. Daca trader-ul poate sa-si “umfle” venitul, atunci, credem noi, el merita sa fie investit.

  Trebuie adaugata ideea ca chiar daca trader-ul sufera piederi, el poate aduce profit. Si in genere- profitabilitatea contului de baza este o prioritate secundara. Conteaza citi bani aduce trader-ul.