8 800 775-65-06 (бесплатно по РФ)

Să analizăm una din sistemele de câștig bazată pe indicatorul Stochastic. După cum a fost menționat anterior, pentru instalarea indicatorului Stochastic pe grafic tastăm “Indicatoare” pe bara de intrumente și în meniul apărut vom alege Oscilatoare-Stochastic

Pentru exemplificare vom instala următoarele setări.

Stochastic semnalizează trendul ascendent, dacă acesta se află mai sus de media proprie.

În acest caz noi deschidem doar pozițiile lungi, semnalele pentru vânzare se ignoră.

Corespunzător, Stochastic semnalizează trendul descendent dacă se află mai jos de media proprie. În acest caz se ignoră semnalele pentru cumpărare.

Acum avem nevoie de o metoda pentru determinarea momentului de intrare. Pentru aceasta vom utiliza Oscilatorul magic al lui Bill Williams. Cum puteți să vă amintiți, pentru instalarea acestuia pe grafic vom tasta “Indicatoare” și in meniul apărut vom alege Bill Williams Awesome Oscillator

Nu vom modifica setările

Oscilatorul magic semnalizează cumpărarea sau vânzarea sub denumirea de “Farfurioară”. Barul roșu după 2 verzi sau verde după 2 roșii este semnalul de întoarcere.

Pentru o strategie integră trebuie să introducem strategia de ieșire și în afacere. Plasăm Stop loss-ul care ne limitează pierderile la nivelul ultimului fractal.

De asemenea , noi ieșim din afacere dacă primim un semnal de intrare cu direcție opusă.