8 800 775-65-06 (бесплатно по РФ)

Sistemul a fost creat de Alexander Elder în 1985 și de atunci, practic, nu a suferit modificări, ceea ce ne spune despre stabilitatea și aplicarea vasta a lui, atât  pe piața de capital, cât și pe piața Forex.

Strategia de bază rezidă în studierea concomitentă a mișcărilor prețului pe câteva intervale de timp. 

Luarea deciziei se divide în mai multe etape în cadrul cărora analizăm utilizarea unor anumite instrumente.

Primul se va crea ecranul “mijlociu”. Mărimea lui corespunde cu durata medie a poziției Dvs. De obicei, se alege un grafic de 1 ora sau de 4 ore. Noi alegem cel de 4. 

Deoarece graficul de 4 ore este pentru noi unul de durată medie, noi alegem cel de zi ca fiind unul de durată lungă, iar cel de 15 minute- durată scurtă.

Plasăm toate cele 3 grafice pe un desktop.

Analiza se va începe de la graficul de durată lungă. Prima sarcină ce stă în fața noastră este determinarea trendului de lungă durată. Pentru noi asta va fi direcția de deschidere a afacerii.  Deoarece sistemul este dependent de trend, noi negociem doar în direcția trendului de baza. Trendul poate fi stabilit prin mai multe metode - cu una sau cu mai multe. 

Cu ajutorul diagramei MACD, 

 

 

 

 

Cu ajutorul Aligatorului

Sau cu orice altă metodă. În momentul dat de timp noi vedem o tendiță ascendentă. MACD se află în domeniul pozitiv și crește. Aceeași tendință se observă și la mijlociu.

Trecem la ecranul următor- cel de 4 ore. Aici noi evidențiem mișcarea împotriva trendului de bază. Pentru aceasta noi utilizăm orice oscilator. De exemplu - Stochastic. Noi observăm ca într-un anumit moment oscilatorul demonstrează o supravânzare în raport cu trend-ul de bază.

Acesta este momentul de intrare în afacere. Vom indica timpul când aceasta a fost pe grafic, după cum vedeți Stochasticul demonstrează o supravânzare la mișcarea trendului de bază în sus.

“Ecranul 3” este alegerea momentului exact de intrare în afacere. De obicei, e doar un ecran, fără indicatori, unde se plasează ordinul amânat pentru cumpărare în momentul întreruperii liniei de susținere sau rezistență. Vom nota acest moment în graficul nostru de 15 minute.

Aici, conform sistemului de 3 ecrane, noi trebuia să cumpărăm perechea valutară. Sistemul de 3 ecrane e un instrument pentru câștigarea venitului pe piața valutară cu adevărat puternic și prelucrat cu anii. Cu toate acestea, Dvs trebuie să întelegeți că aceasta e doar o carcasă pe care fiecare trader trebuie s-o completeze și s-o ajusteze. Țineți minte - fără o muncă asidua nu veți putea obține succesul dorit în comerțul pe piețile financiare.