8 800 775-65-06 (бесплатно по РФ)

Fiecare obiect ce se află în fereastra terminalului iși are proprietățile deosebite.

Pentru a obține accesul la lista proprietăților obiectului și sensul lor, evidentiați obiectul și executțti punctul Proprietăți din meniul său contextual.

Fereastra proprietăților obiectului conține mai multe file-uri cu destinații diferite.

În fila Generale Dvs puteți vizualiza următoarele setări:

Nume - numele unic al obiectului căruia i se atribuie în mod automat la creare. Însa Dvs îl puteți modifica, de exemplu, dacă doriți să evidentiați anume acest obiect într-o listă de obiecte analoage.

Descrierea - în acest câmp Dvs puteți adăuga descrierea arbitrară a obiectului. Dacă în setările obiectului este inclusă opțiunea “Arătați proprietățile obiectului”, descrierea dată va fi afișată pe grafic nemijlocit lângă obiect.

Stil - aici puteți indica culoarea liniilor obiectului, stilul și grosimea

Desenați ca fundal - activarea acestei opțiuni permite realizarea umplerii fundalului unor astfel de obiecte precum Figurile și Canalele, în acelaș timp, obiectele se desenează într-un start  aparte, sub grafic.

În fila Parametri se află coordonatele poziționării punctelor de fixare a obiectelor pe care, deasemenea, le puteți schimba manual.

Pentru unele obiecte este binevenită și opțiunea Raza. Când această opțiune este activată, obiectele liniare se desenează de la un punct la altul.

Dacă opțiunea Raza este activă - linia parcă se proiectează spre infinit.

În fila Parametri pot fi găsiți și alți parametri care depind de specificațiile unui obiect concret. Acesta poate fi, de exemplu, unghiul de înclinare în grade al obiectului împotriva acelor de ceasornic sau codul insignei grafice.

În fila Afișare puteți nota pe care timeframe-uri se va afișa obiectul dat, iar pe care nu. Aceasta poate fi foarte comod când Dvs realizați analiza pe timeframe-uri de minut, lucrul de bază fiind derulat pe perioade mai mari, precum 1 zi sau 4 ore. 

Pentru obiectele Fibonacci

Va fi accesibilă fila Nivelurile lui Fibonacci, în cadrul careia Dvs puteți modifica, adăuga sau șterge nivelurile necesare. Tasta “În mod implicit” restabilește valorile inițiale ale nivelelor.

Dacă în câmpul “Descriere” al nivelului în câmpul corespunzător veți înscrie combinația de simboluri “Procent Dolar”, atunci pe grafic se vor afișa și valorile prețului corespunzător nivelului dat.