8 800 775-65-06 (бесплатно по РФ)

Furnizori de lichiditate.

Având acces la un nivel practic inepuizabil de lichidități are posibilitatea de a lua cele mai bune prețuri de market-makers mondiali. FXstart este lider de piață în serviciile Forex și oferă cea mai bună calitate de procesare a comenzilor dvs .

Deutsche bank

Deutsche bank – un grup bancar german major cu oficiul în Frankfurt.
Banca își desfășoară activitatea în 76 de țări și este vast reprezentată în Europa, America, Asia și pe piețele statelor în curs de dezvoltare.
Activele sumare pentru finele anului 2010 au constituit circa 2 trilioane de euro.

Bank of America

Bank of America– cel mai mare holding bancar din SUA conform valorii activelor și plasându-se pe locul 2 după capitalizarea de piață.
Dispune de cea mai mare rețea de deservire în SUA, valoarea activelor depășește $2.2 trillioane.

Citigroup

Citigroup – una dintre cele mai mari corporații financiare din lume, creată în 1998 ca rezultat al unirii Citicorp si Travelers Group.
Citigroup are cea mai mare rețea de deservire la nivel mondial, cuprinzând 140 de țări ale lumii. În cadrul companiei activează circa 300 mii de angajați, care coordonează conturile a mai mult de 200 milioane de clienți. Activele băncii la începutul anului 2011 constituiau mai mult de $1100 miliarde.

Goldman Sachs

Goldman Sachs (NYSE: GS) — una dintre cele mai mari bănci comerciale din lume, în cercul finanțatorilor ca «The Firm».
Banca a fost fondată în anul 1869, oficiul central se află la New-York, în Manhetten-ul de jos. Activele băncii la începutul anului 2011 constituiau mai mult de $900 miliarde.

Barclays

Barclays Plc.— unul din cele mai mari grupuri financiare și bancare în Marea Britanie și în lume o largă prezentantare în Europa, SUA, Asia . Activele băncii la începutul anului 2011 constituiau mai mult de $2 300 miliarde.

JPMorgan Chase

JPMorgan Chase  — una dintre cele mai vechi și cele mai influente companii financiare din lume. Se află în New-York și este lider în domeniul serviciilor bancare investiționale și comerciale. Activele în valoare de $2,2 trln plasează JPMorgan Chase pe locul 1 între băncile majore din SUA.
Fondul de hedging sub conducere JPMorgan Chase este al doilea după mărime astfel de fond în SUA
 cu active valorile cărora depășesc $30 mlrd
.

Credit Suisse

Credit Suisse – banca elvețiană investițională. Oficiul central este amplasat la Zurich, Elveția. Activele constituie $1,1 trilioane.

UBS

UBS este o mare bancă elvețiană, care prestează o largă gamă de servicii financiare în întreaga lume. Se află la Basel și Zurich.
UBS intră în cele mai mari 10 bănci atât după capitalizare, cât și după randament. Active - circa $1.2 trln