8 800 775-65-06 (бесплатно по РФ)

TIS (System Investitor comerț)

Aveți întrebări — întrebați.

Acordați întrebare la experții noștri.

Închide

Vă prezentăm cele mai noi investiții de sistem. Aici puteți deveni un comerciant și cum pentru a obține bani de la investiții și să devină un investitor - și de a crește capitalul de investiții în comercianți.

Puteți fi simultan atât traderilor si investitorilor (inclusiv investiții în tine) Investitor - investiții în comercianții (numar nelimitat de comercianți) și a investițiilor să crească proporțional cu contribuția Comerciant -
tranzacționarea pe contul lor și primește% din profitul pe care îl aduce investitorilor.

 

System Investitor comerț

 • $ A investit
 • Comercianti
 • Investitorii

  pamm.block.informer.profit.title

  0
  profit
  0
  investiții

  Puteți alege două tipuri de investiții

  Direct investments Transaction Copy

  Как инвестировать: пошаговая инструкция.

  • 1.Выбираете трейдера по необходимым параметрам из рейтинга управляющих
  • 2.Нажимаете зеленую кнопку рядом с ником трейдера и указываете способ и размер инвестиции
  • 3.Выбираете соотношение средств или соотношение лотов в появившимся окне
   

  Dacă doriți să devină un comerciant, du-te în profilul privat selecta elementul Investments, Devin mult Trader, puteți alege două tipuri - cont Real sau Demo. Pentru a începe lucrul la cont Real, ar trebui să aveți 100 de dolari. În tabelul apărut completați informațiile și% necesare comisiei care doriți să primiți de la investitor. Mai departe puteti tranzactiona liber. În cazul în care investitorul a conectat la tine, puteți obține nu numai de profit pe care ați câștigat, dar, de asemenea comision.

  Dacă nu aveți 100 de dolari, dar doriți să participe la sistemul TIS. Puteți deschide cont demo Trading. În acest scop, aveți nevoie pentru a trece în primele două etape ale programului de investiții, adică pentru a ajunge la a treia etapă. Contul dvs. va fi planificat ca Demo. Încrederea de a va fi mai puțin, va trebui, prin urmare, investitorii vă sfătuim contul reală - și, de asemenea, va crește de 100 dolari, care sunt investite în cont real.

   

  Ваши деньги должны работать каждый день

  Выбрать трейдера для инвестирования