8 800 775-65-06 (бесплатно по РФ)

Pentru instalarea Indicatorului de accelerare / decelerare pe grafic, tastăm “Indicatoare” pe bara de instrumente și în meniul apărut alegem Bill Williams- Acceleration-Deceleration Oscillator

Nu modificăm setările. 

Indicatorul de accelerare / decelerare măsoară accelerarea și decelerarea forței motrice și este cea de-a 3-a măsurare a pieței.

Să presupunem că mingea se rostogolește pe stradă. 

Cu ajutorul oscilatorului magic descris în compartimentul precedent putem determina forța ei motrice. Dacă drumul se îndreaptă spre deal, mingea va decelera(adică va avea o accelerare retrogradă) și necătând la faptul ca oscilatorul magic va continua să determine corect forța motrice a mingii, în curând va veni momentul în care mingea se va opri.

Pentru ca acest moment să nu-l ia prin surprindere, B. Willians propune utilizarea indicatorul de accelerare / decelerare pentru măsurarea acestei accelerări. Înainte de schimbarea dinamicii prețului, se va modifica forța motrice. Dar încă mai devreme se va modifica accelerarea. De aceea indicatorul de accelerare / decelerare este o componentă importantă a unui comerț prosper.

Semnalul de cumpărare “mai sus de linia zero” a indicatorului se formează, 

Dacă au apărut 2 coloane succesive cu valori mai înalte decât ultima cea mai mică coloană

Semnalul de vânzare “mai jos de linia zero” a indicatorului se formează, 

Dacă au apărut 2 coloane succesive cu valori mai mici decât ultima cea mai mare coloană

Dacă histograma este mai jos de zero, semnalul pentru cumpărare “mai jos de linia zero” se formează când apar 3 coloane succesive cu valori mai mari decât ultima coloană cu cea mai mică valoare.

Dacă histograma este mai sus de zero, semnalul pentru vânzare “mai sus de linia zero” se formează când apar 3 coloane succesive cu valori mai mici decât ultima coloană cu cea mai mare valoare