8 800 775-65-06 (бесплатно по РФ)

Șablon - o totalitate de setări și preferințe, pe care trader-ul le utilizează pentru o mai bună analiză a graficului după instrumentele comerciale alese. Terminalul MetaTrader 4 are mai multe șabloane standart salvate, pe care le puteți găsi pe bara de instrumente, în fila Șabloane.

Această funcție permite terminalului să automatizeze munca de rutină în setarea “individualizată” a noilor instrumente comerciale și vă economisește timpul.

În șabloane se fixează: tipul și culoarea graficului; tipul cromatic; scara graficului; existența rândurilor cu parametrii prețurilor barei curente; prețul de deschidere; prețurile minimale și maximale, prețul de închidere al barei; consilierul atașat și parametrii acestuia; indicatorii utilizatorului și tehnicile plasate; divizorii zilelor.

Dvs puteți încărca și încerca șabloanele standart din varietatea preexistentă în terminal.

În caz că acestea nu vă convin, setați unul din instrumente după dorința Dvs și salvați șablonul sub numele propriu.

Dvs veți putea să-l utilizați și pentru alte grafice ale instrumentelor.

 Probabil, pentru lucrul cu diferitele instrumente comerciale, Dvs utilizați diverse sisteme de comerț. Pe lângă aceasta, starea diferită a pieței – “”flat” sau “trend” presupune utilizarea unor indicatori diferiți. Ceea ce înseamnă că utilizarea unora în “trend” nu este rațională pentru “flat” și viceversa. Iată în acest caz vă vor ajuta șabloanele. Creați câteva șabloane pentru activarea cu utilizarea diferitelor instrumente financiare și în diferitele stări ale pieței.