8 800 775-65-06 (бесплатно по РФ)

Fereastra de date expune informația despre parametrii de preț al barului sau a lumânărilor indicate de Dvs prin cursorul mouse-ului.

Deschideți fereastra de date cu ajutorul combinației tastelor “Ctrl+D” sau apasând butonul corespunzător pe bara standart de instrumente.

Treceți cursorul mouse-ului peste ecran și veți urmări modificarea valorilor câmpurilor în fereastra de date.Pentru a determina mai ușor cărei bare îi corespund valorile din fereastră, treceți cursorul în regimul crosshairs. Acest pas poate fi efectuat la apăsarea butonului mijlociu al mouse-ului sau butonul de pe bara de instrumente Instrumente Grafice.

Acum puteți vizualiza toată informația necesară pentru orice bară din grafic.

Afișarea informației despre caracteristicele de preț a barelor este o funcție comodă, dar nu unică a ferestrei de date. Adăugați în grafic un oarecare indicator și în fereastra de date vor apărea rânduri cu denumirea acestuia și semnificațiile liniilor acestuia pe bara indicată.

Dvs puteți să atașați o mulțime de inidcatori pe grafic și pentru fiecare din ei în fereastra de date vor fi alocate rândurile corespunzatoare.

Pentru evitarea confuziilor, Dvs puteți lăsa în fereastra de date informația numai despre anumiți indicatori. Pentru aceasta deschideți fereastra proprietăților indicatorului. 

Și în fila Afișare debifați “Arată în fereastra de date” dacă nu doriți ca datele acestui indicator să se afișeze în fereastra de date.

Cu ajutorul meniului contextual al ferestrei, Dvs puteți copia informația ferestrei pentru utilizarea ei ulterioară în alte aplicații, să setați aspectul și cantitatea informației afișate.