8 800 775-65-06 (бесплатно по РФ)

Presupunem că depozitul Dvs constituie 800 dolari SUA. Cu efectul de levier 1:100, Dvs aveți posibilitatea de  a opera cu o sumă de până la 80 000 dolari SUA. Să zicem, dimineața Dvs ați vândut GBPUSD la 1.9927, Seara, la încetinirea promovării lirei sterline, Dvs ați închis poziția la 1.9762, obținând 165 pips venit.

График GBPUSD

Dacă Dvs ați riscat, punând “la joc” tot depozitul, venitul Dvs va constitui circa 1300$ pe zi. Însă, în așa caz, Dvs vă asumați toate riscurile force-majore, ceea ce nu se recomandă.

Pentru creșterea integră a capitalului și diminuarea riscurilor force-majore (teract sau creșterea bruscă a șomajului într-un stat anumit), se propune riscarea cu o sumă ce nu depășește 30% din capital, ce vă ofera un venit de circa 400% într-o astfel de zi pentru 800$ inițiali ai capitalului.

În caz că Dvs aveți un micro depozit (mai puțin de 50 $), atunci % venitului este cu mult mai mare datorita unei repartizări mai exacte a mijloacelor bănești între afaceri (până la centi)

Desigur apare întrebarea: dacă nu se poate riscarea întregului depozit chiar la efectul de levier de 1:100, de ce se oferă trader-ilor efectul de levier de 1:200? Această întrebare este similară cu următoarea “De ce un automobil bun poate depăși viteza de 120, însă pe autostrăzi viteza maximă este de 120 km/h?”

Răspunsul : O astfel de atitudine vă oferă o șansă adevărată de a investi în diverse instrumente financiare și diversificarea riscurilor.

Să zicem că Dvs ați decis să obțineți profit la deplasarea dolarului în mișcarea de vineri după știrile economice ale SUA

 

16:30

Indicele mediu- pilon de preț ponderat - PCE Core Chain Wt Price Index

16:30

Indicele mediu de preț ponderat - PCE Chain Wt Price Index

16:30

Cheltuieli personale - Personal Expenditures

16:30

Venituri personale - Personal Income

16:30

Durata medie a saptaminii de lucru - Average Workweek

16:30

Câștigurile salariale medii orare - Avg Hourly Earnings

16:30

Nivelul somajului - Unemployment Rate

16:30

Numarul de locuri noi de munca in afara agriculturii - Non-farm Payrolls

 

 

Este cunoscut că în 90% din cazuri, după ieșirea unui set atât de serios de știri, dolarul merge cu circa 50 pips împotriva valutelor de bază (cel mai des- mai mult de 100). Conform analizei tehnice, Dvs alegeți direcția de deplasare și intrați în afacere nu doar cu o pereche valutară, după cum v-a fost propus anterior, dar cu un grup întreg de perechi, așa-numitele perechi aliate, diminuind brusc riscul și majorând venitul. Având un depozit curent de 200$ și investind câte 20$ în fiecare pereche, Dvs intrați după 4 perechi de bază:

график GBPUSD

 

График GBPUSD

 

График GBPUSD

 

График GBPUSD

Primind 50 pips profit pentru fiecare pereche și mărindu-Vă în așa mod depozitul cu aproximativ 50%(în cazul nostru transformăm 200 în 300$) timp de câteva ore.

Dar astea înca nu sunt toate prioritățile pe care le primiți cu ajutorul unui efect de levier mare!

Mulți din clienții noștri(de obicei, aceștia sunt oameni cu o anumită experiență pe piață) nu preferă să dedice mult timp pentru comerțul pe piață, alegând să se delecteze cu ocupațiile preferate, rezumându-se la o vizită a terminalului la 4-5 h, pentru schimbarea pozițiilor.

Nu atât de mult timp în urmă, unul din clienții noștri și-a mărit depozitul mai mult de 3 ori în 2 saptămâni(de la 1400 la 5300) utilizând o metoda veche ca și lumea financiară: adaugând la poziția favorabilă noi loturi după trend, la fiecare reînnnoire.

Trei afaceri i-au adus, consecutiv 417 + 321 + 233, în sumă 971 pips- ceea ce la depozitul inițial de 1200 și riscul de 110$ pentru fiecare afacere, a dat în sumă creșterea depozitului până la 5300$.

График GBPUSD

Cu siguranță, astfel de trend-uri evidente și ușor aplicabile nu apar mereu. Și nici nu toți iubesc afacerile care durează mai multe saptămâni (dacă este posibilitatea de a vă afla permanent în fața monitorului calculatorului). Cu toate acestea, noi oferim clienților noștri șansa de a câștiga bani prin așa metodă.

Să nu vă fie frică să experimentați! Norocul pe aceasta piață îi așteaptă doar pe acei care într-adevar caută mijloace de a câștiga, iar noi vă vom ajuta!